بانک کشاورزی

تاریخ: 12 دی 1398

با حضور دکتر حسن نژاد از فعالان برتر بیمه کشاورزی استان لرستان قدردانی شد

گردهمایی یک روزه صندوق بیمه کشاورزی روز دوشنبه نهم دی ماه با حضور دکتر حسن نژاد قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی در مدیریت شعب بانک کشاورزی استان لرستان برگزار و در آن از فعالان برتر بیمه کشاورزی استان قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب بانک کشاورزی استان لرستان، در این همایش دکتر حسن نژاد قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با اشاره به ماهیت ریسک در بخش کشاورزی و تفاوت آن با سایر بخش ها به دلیل شدت بالا، فراگیر بودن و تواتر زیاد، از رایزنی‌ و پی گیری ها در مجلس و دولت برای ارتقاء سطح اعتبارات بیمه کشاورزی و لزوم پرداخت یارانه از سوی دولت در این زمینه، سخن گفت و  اظهار داشت : انتظارات بیمه گذاران،  بایستی مطابق واقعیت های موجود بر اساس سیاست های نظام بیمه کشاورزی در کشور باشد.

وی افزود: تخصیص صد درصدی منابع بیمه کشاورزی و درج آن در بودجه سنواتی برنامه ششم توسعه مصوب مجلس شورای اسلامی، راهبردی به سوی پایداری منابع درآمدی صندوق بیمه کشاورزی است.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با تأکید بر همکاری چندجانبه سازمان های جهاد کشاورزی سراسر کشور، استفاده بیشتر از توان تخصصی و حرفه ای تعاونی‌های تولید و شرکت‌های سهامی زراعی، تشکل‌ها و صنف های بخش کشاورزی را برای توسعه و افزایش ضریب نفوذ بیمه کشاورزی، ضروری برشمرد.

در ادامه این همایش علی جهانی میر مدیر شعب بانک کشاورزی استان، ضمن اشاره به مخاطرات طبیعی که فعالیت های تولیدی بخش کشاورزی و سرمایه گذاری روی آن هارا با شرایط آسیب پذیر و ناامنی روبرو ساخته است بر اهمیت بیمه کشاورزی برای کاهش ریسک موجود در فعالیت های کشاورزی و تضمین سرمایه کشاورزان تاکید کرد.

جهانی میر با اشاره به لزوم تقویت  نظام بیمه کشاورزی  به عنوان یکی از مهمترین پیش شرط های توسعه کشاورزی در کشور گفت : صندوق بیمه کشاورزی  یکی از ساز و کارهای مهم برای کمک به بهبود عملکرد بخش کشاورزی است که همواره انتظارات زیادی از این نهاد وجود دارد و افزایش نفوذ ضریب بیمه، توانمندی و توانگری صندوق بیمه کشاورزی را به دنبال خواهد داشت .

همچنین دکتر بازدار، رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت : صندوق بیمه کشاورزی ارتباط خوبی با بخش کشاورزی استان دارد و پوشش بیمه محصولات در سنوات گذشته افزایش یافته و وضعیت رو به بهبود است .   

وی اظهار داشت : 75 درصد از اراضی کشاورزی استان دیم  است و 500 هزار هکتار محصول دیم در لرستان وجود دارد که آسیب های بالقوه زیادی این اراضی و محصولات دیم  را تهدید می کند، به همین دلیل لزوم ایجاد صندوق حمایت از دیم کاران استان برای پشتیبانی و جبران خسارت وارده  به دیم کاران ضروری است.

شایان ذکر است، در این همایش از فعالان برتر حوزه بیمه کشاورزی استان در سال زراعی  ۹8 - ۹7 شامل کارگزاران برتر، رؤسا و کارشناسان برتر شعب بانک کشاورزی استان، مراکز خدمات جهاد کشاورزی پیشرو در تحقق فرهنگ بیمه کشاورزی، مدیر ترویج سازمان جهاد کشاورزی، مدیر شعب بانک کشاورزی استان و معاون خدمات بیمه ای بانک کشاورزی استان قدردانی شد.

این گزارش می افزاید: در این همایش مهندس نوری مدیر امور بیمه ای ، مهندس حسین نژاد مدیر حوزه مدیریت ستاد صندوق بیمه کشاورزی ، دکتر موموندی معاون هماهنگی ترویج و اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان، مهندس صیادی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان ، روسا و کارشناسان  شعب بانک کشاورزی استان ، نمایندگی های خدمات بیمه ای و کارگزاران بیمه استان نیز حضور داشتند.